luni, 18 mai 2015

R. Grosjean : "Pentru mine marele avantaj este în primul rând şasiul" !

Lotus a făcut progrese importante în debutul sezonului comparativ cu anul trecut, iar schimbarea este atribuită în special trecerii la motoarele Mercedes. Cu toate acestea, Romain Grosjean susţine că motivul principal al progresului este reprezentat de îmbunătăţirile aduse sasiului.
Grosjean


"Pentru mine este în primul rând şasiul. Motorul se simte pe linia dreaptă, dar nu vezi diferenţa dacă ai 310 km/h sau 320 km/h. Pentru mine, diferenţa este că atunci când virezi, monopostul de anul acesta virează. Anul trecut nu era cazul. Poate este o mică nebunie să spun asta, dar este cel mai bun exemplu pe care îl pot da. Am îmbunătăţit în special performanţele la viteză mică şi consistenţă", a declarat francezul.
Grosjean este circumspect în privinţa şanselor de a lupta de la egal la egal cu Red Bull Racing, însă este convins că Lotus va continua să înregistreze progrese cu regularitate pe parcursul anului. "Vom da tot ce avem mai bun. Sigur, Red Bull va progresa datorită infrastructurii pe care o are. Este o maşinărie mare. Din partea noastră, sper că update-ul pe care îl vom aduce acum şi următorul pe care îl pregătim să facă o mare diferenţă, să ne ofere o mare îmbunătăţire a timpului", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu