luni, 18 mai 2015

Rosberg : "Pentru mine personal ar fi fost interesant ca Vettel să rămână pe locul doi" !

Lewis Hamilton a avut un debut extraordinar de sezon în care a obţinut patru pole positionuri şi trei victorii, iar prima reacţie a lui Nico Rosberg a sosit abia în Marele Premiu al Spaniei.Germanul a plecat din pole position şi a dominat cursa, însă diferenţa care îl separă de Lewis Hamilton s-a redus cu numai şapte puncte, de la 27 la 20. Rosberg admite că ar fi fost avantajat dacă Sebastian Vettel reuşea să termine cursa pe locul doi, întrucât diferenţa faţă de Hamilton ar fi scăzut şi mai mult.
Rosberg


"Pentru echipă a fost o dublă grozavă, dar pentru mine personal ar fi fost interesant ca Vettel să rămână pe locul doi, iar eu aş fi câştigat câteva puncte suplimentare. Întotdeauna există un compromis, pentru că ştiu că pentru echipa rezultatele sunt importante", a declarat el.
Pe de altă parte, Rosberg admite că nu există nicio garanţie că Mercedes va reuşi să obţină cu regularitate astfel de performanţe, în special pe anumite circuite cu configuraţii care ar putea avantaja echipele rivale.
"Următoarele curse sunt unice, cum ar fi Monaco şi Montreal, există circuite foarte speciale şi se pot întâmpla lucruri neobişnuite, aşa că vom vedea ce se întâmpla", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu