marți, 19 mai 2015

Pirelli : "Va fi crucial în special modul în care piloţii utilizează noul pneu supersoft" !

Furnizorul de anvelope al Formulei 1, Pirelli, a modificat pneurile supersoft pentru acest sezon, iar noua compoziţie va fi utilizată pentru prima oară în Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul acestei săptămâni, împreună cu cauciucurile soft. Producătorul italian susţine că noile pneuri supersoft vor juca un rol crucial în cursa de duminică şi că vor influenţa nu numai strategiile, ci şi oportunităţile de depăşire.
Pirelli


"Monaco a fost descris frecvent drept un circuit unde depăşirile sunt imposibile, dar am văzut deseori în trecut cum strategiile pentru pneuri şi degradarea au condus la schimbarea poziţiilor, inclusiv prin depăşiri pe circuit. Va fi crucial în special modul în care piloţii utilizează noul pneu supersoft, cu avantajul notabil de performanţă pe care îl are", a declarat Paul Hembery, directorul de motorsport al Pirelli.
Avantajul pneurilor supersoft este reprezentat de temperatura scăzută la care funcţionează la capacitate maximă, ceea ce înseamnă că se vor încălzi într-un interval scurt de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu