marți, 28 aprilie 2015

Claire Williams : "Frank este acolo, întotdeauna va fi şi nu are planuri să se retragă" !

 Sefa-adjunct a celor de la Williams, Claire Williams, a dovedit o influenţă tot mai mare în cadrul echipei în ultimii ani, în aşteptarea preluării pozitiei tatălui ei, Frank Williams. Ea a dezvăluit însă că tatăl ei nu are niciun plan să se retragă şi anticipează că acesta va munci pentru propria sa echipă până în ultima clipă a vieţii.
Frank Williams


"Frank este şeful echipei. Întotdeauna a fost şi întotdeauna va rămâne până când într-o zi îl vom găsi cu faţa în jos pe birou. Frank este acolo 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, stă la birou mai mult decât oricare dintre noi. Îi place, este pasionat, dar are o echipă de management în care are încredere să-i gestioneze afacerea. Dar Frank este acolo, întotdeauna va fi şi nu are planuri să se retragă. Nu ar fi la fel fără el", a declarat Claire Williams pentru agenţia de presă Reuters.
Frank Williams are în prezent 73 de ani şi este imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident de maşina suferit în 1986. El este prezent la unele curse, iar la cele la care nu participa în mod direct fiica să prea atribuţiile sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu