luni, 4 mai 2015

Lotus : "Lucrăm pentru a aduce un pachet suficient de semnificativ în termeni de plăci exterioare pentru Spania" !

Lotus se alătură echipelor care vor introduce update-uri majore pe monoposturi cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni. Echipa britanică a punctat în ultimele două curse din China şi Bahrain şi speră să lupte cu Red Bull Racing pentru statutul de a patra forţă a Formulei 1 ca urmare a îmbunatăţirilor pregătite pentru Barcelona.
Lotus


"Multe echipe vor aduce upgrade-uri la prima cursă europeană a sezonului şi lucrăm pentru a aduce un pachet suficient de semnificativ în termeni de plăci exterioare. În privinţa aşteptărilor noastre, nu există niciun motiv să nu avem o cursă bună la Barcelona, la fel ca în China şi Bahrain", a precizat Nick Chester, directorul tehnic al Lotus.
  În schimb, cei de la Toro Rosso nu vor mai aduce update-uri majore pe parcursul acestui sezon,. A doua echipă a celor de la Red Bull a adus un pachet semnificativ la a treia sesiune de teste de iarna de la Barcelona şi îşi propune să ocupe locul cinci în clasamentul constructorilor, însă planurile vor fi bulversate de strategia dezvăluită de Carlos Sainz Jr. "Este evident că vom aduce câteva update-uri aerodinamice, dar nu multe. Cel mai mare update aerodinamic a fost evident cel de la al treilea test de la Barcelona. Acum, fiecare upgrade va fi mult mai mic", a declarat spaniolul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu