luni, 27 aprilie 2015

Rosberg : "Hamilton controlează situaţia cu uşurinţă" !

Lewis Hamilton a obţinut trei victorii şi un loc doi în primele patru curse ale sezonului şi a terminat de fiecare dată înaintea colegului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Germanul a fost aproape pe grila de start de fiecare dată, însă admite că nu are nicio şansă să-l atace sau să-l depăşească pe britanic atunci când acesta este în pole position şi are drumul liber în faţă.
Rosberg


"Hamilton controlează situaţia cu uşurinţă. La începutul stinturilor începe uşor şi apoi se îndepărtează. Cu acelaşi monopost nu poţi face nimic în această privinţă", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.
Singura soluţie pentru Rosberg ar fi să obţină pole position-uri, un capitol la care pilotul a fost superior în special în a doua parte a sezonului precedent. Totuşi, în acest an, Hamilton a plecat din pole position în fiecare dintre cele patru curse ale sezonului.
În contextul în care are deja de recuperat 27 de puncte în faţa lui Hamilton, Rosberg susţine că nu se gândeşte la titlul mondial, ci doar să obţină rezultate cât mai bune în curse care să-i permite să rămână în apropierea britanicului. "M-am uitat cu un ochi spre campionat, dar nu pe asta mă concentrez. Vreau doar să am câteva curse bune", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu