marți, 25 iunie 2013

Oficial : Mercedes nu are dreptul să participe la testul cu piloţi juniori !

 Tribunalul de la Paris care a judecat cazul testului Mercedes-Pirelli a decis că echipa de Formula 1 din Germania va primi o pedeapsă relativ uşoară pentru că  folosit monopostul 2013 în cadrul unui test neautorizat de către FIA.
Mercedes

Astfel, s-a decis că Mercedes nu are dreptul să participe la testul cu piloţi juniori ce se va organiza în acest an la Silverstone. Acest verdict a fost comunicat în urma unei audieri ce a durat şapte ore la sediul FIA de la Paris. Mercedes a fost găsită, astfel, vinovată de încălcarea regulamentului. Pirelli a primit doar o mustrare din partea tribunalului internaţional care a soluţionat acest caz.
Avocatul celor de la Mercedes a declarat că este o soluţie corectă şi că absenţa echipei Mercedes de la testul ce va fi desfăşurat la Silverstone între 17 şi 19 iulie este o pedeapsă potrivită. Costurile procesului vor fi suportate de Mercedes, Pirelli şi FIA. Testul pentru piloţii juniori este rezervat piloţilor ce au participat la maxim două curse în Formula 1. Monopostul Mercedes ar fi trebuit să fie pilotat în cadrul acestui test de către Sam Bird şi Daniel Juncadella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu