miercuri, 26 iunie 2013

Massa : "La Silverstone sper să termin din nou pe podium" !

Felipe Massa a obţinut un singur podium în debutul acestui sezon, când a ocupat locul trei în Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona, însă ulterior a înregistrat un abandon la Monaco şi un loc opt în Canada.
Massa


 Brazilianul priveşte însă cu încredere spre Marele Premiu al Marii Britanii, întrucât anticipează că monopostul Scuderiei Ferrari se potriveşte caracteristicilor de la Silverstone.
 "Cred că monopostul nostru poate funcţiona bine în această cursă, aşa cum a părut să fie cazul şi în China şi Spania, iar Silverstone urmează aceeaşi direcţie în privinţa caracteristicilor circuitului. Este un circuit de modă veche cu viraje rapide care ar trebui să se potrivească şasiului Ferrari F138, aşa că mă aştept să avem un weekend bun. În mod natural vreau să câştigăm puncte şi sper să termin din nou pe podium", a declarat brazilianul citat de publicaţia GPUpdate.
După primele şapte curse ale sezonului, Massa ocupă locul şapte în clasamentul general cu 49 de puncte, însă a obţinut cu 47 de puncte mai puţin decât coechipierul său Fernando Alonso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu