joi, 21 noiembrie 2013

Massa : "Williams a venit după mine " !

Felipe Massa a semnat un contract pe mai multe sezoane cu Williams începând din sezonul 2014, după ce Ferrari a renunţat la serviciile sale. Brazilianul a dezvăluit modul în care au început negocierile dintre cele două părţi şi insistă că banii pe care îi poate aduce prin intermediul sponsorilor nu au reprezentat în niciun moment un factor în discuţii.
Massa


 "Williams a venit după mine. Prima conversaţie a fost 'te vrem'. Asta a fost foarte important pentru mine. După toate cele prin care am trecut, nu are niciun sens să plătesc pentru a concura. Sigur, voi face tot ce pot. Banii sunt buni pentru îmbunătăţirea monopostului şi am relaţii grozave cu unele companii, unele dintre ele braziliene. Criza a lovit toate echipele, mari şi mici", a declarat el.  În acest context, Massa i-a criticat dur pe piloţii care ajung în Formula 1 în primul rând datorită sumelor de bani pe care le oferă echipelor prin intermediul sponsorilor.
"Nu ştiu dacă aceasta este modalitatea în care ar trebui să fac o descriere, pentru că este un cuvânt foarte dur. Dar cuvântul potrivit este 'prostituată'. Cea mai mare mândrie a mea este că nu trebuie să plătesc pentru a pilota. Este logic să ajut echipa cu sponsori, dar nu voi fi o prostituată", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu