miercuri, 20 mai 2015

D. Ricciardo : "În acest moment nu suntem puternici" !

Red Bull Racing nu a avut cel mai puternic motor nici pe parcursul celor patru sezoane în care a cucerit titlurile mondiale, însă aproape întotdeauna s-a bucurat de un avantaj aerodinamic important în detrimentul concurenţei, în special în viraje. Situaţia nu este însă la fel în acest an: Renault oferă un motor mai puţin performant şi lipsit de fiabilitate, însă echipa nu reuşeşte să recupereze teren nici în viraje, potrivit declaraţiilor lui Daniel Ricciardo.
Ricciardo


"Nu suntem cei mai rapizi în virajele de mare viteză, aşa că nu este optim. Cred că anul trecut am dus lipsă de putere, dar recuperăm în virajele de mare viteză şi cred că, cel puţin în anumite zone, nu am obţinut un avantaj. Din păcate, nu avem niciun câştig. În acest moment nu suntem puternici", a declarat australianul.
Ricciardo a devenit liderul celor de la Red Bull Racing după plecarea lui Sebastian Vettel la Ferrari şi afirmă că se bucură de acest rol, care prespune să ofere mai mult feedback inginerilor despre comportamentul monopostului.
"Evident, încerc să car mai multe lucruri pe umeri. Poate că feedback-ul suplimentar pe care îl ofer băieţilor este natural după încă un an petrecut alături de ei. Rezultatele nu au fost cele pe care le aşteptăm, dar încă mă bucur de această provocare. Cred că atunci când obţinem performanta pe care o dorim va fi un sentiment foarte plăcut", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu