luni, 4 mai 2015

Ferrari : "Singura soluţie este să fim agresivi" !

 Scuderia Ferrari a demonstrat în debutul sezonului 2015 performanţe bune obţinute la temperaturi ridicate, printr-o gestionare mai bună a pneurilor şi prin utilizarea unor strategii inedite la schimbul pneurilor. Echipa a reuşit astfel să câştige cursa din Malaysia şi să pună probleme reale celor de la Mercedes, care au câştigat în condiţii mai dificile etapele din China şi Bahrain. Şeful Maurizio Arrivabene consideră că menţinerea unei abordări agresive este cea mai bună metodă prin care Ferrari poate continua să lupte cu Mercedes pentru victorii.
Ferrari


"În Bahrain am implementat o strategie agresivă şi asta este exact ceea ce am discutat. Recunoaştem diferenţa care ne desparte de Mercedes, aşa că singura soluţie este să fim agresivi. Dacă într-o zi, nu ştiu când, dar dacă într-o zi suntem capabili să-i ajungem, strategia trebuie stabilită astfel încât să fie un pic diferită", a declarat italianul citat de publicaţia Autosport.
Ferrari se numără printre echipele care vor introduce un update important pentru Marele Premiu al Spaniei la debutul sezonului european, însă Arrivabene a evitat să dezvăluie care vor fi principalele îmbunătăţiri pentru monopost.
"Aud că multe echipe vin cu lucruri noi. La fel ca şi ceilalţi, pregătim unele soluţii pentru Barcelona. Facem toate dezvoltările pas cu pas, dar cred că la Barcelona vom avea în sfârşit un pachet bun", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu