marți, 5 mai 2015

McLaren Honda : "Nu avem niciun plan de a folosi jetoanele" !

Conform regulamentului tehnic din acest sezon fiecare constructor are posibilitatea de a dezvolta motorul în timpul sezonului pe baza unui număr de "jetoane", în funcţie de numărul update-urilor introduse în timpul iernii. In calitate de constructor nou, Honda a primit nouă "jetoane" ca medie a jetoanelor utilizate de rivali, însă constructorul japonez nu a decis încă modul în care le va folosi pe parcursul acestui an.
Honda

 "Nu avem niciun plan de a folosi jetoanele. Sigur că le vom folosi în timpul sezonului, dar în prezent nu avem un program concret", a declarat Yasuhisa Arai, şeful departamentului de motorsport al Honda.
Anterior, Eric Boullier, directorul de curse al celor de la McLaren Honda, anunţa o nouă specificaţie pentru motor cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni, însă Arai afirmă că este vorba doar despre extragerea unei putere mai consistente din partea unităţii de propulsie.
"Le-am spus unor jurnalişti japonezi că vom avea doi cilindri în plus! Oricum, avem nevoie de mai multă putere, nu numai pentru Barcelona, dar asta este o altă poveste. Poate că vom fi capabili să aplicăm mai multă putere pentru cursa următoare, pentru Monaco şi pentru Canada", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu