luni, 6 aprilie 2015

V. Bottas : " Nu avem ritm de cursa " !

Williams speră să lupte cu Mercedes pentru victorii în sezonul 2015, însă primele două curse desfăşurate la Melbourne şi Sepang au scos în evidenţă progresele Scuderiei Ferrari, care a devenit principala rivală a campioanei mondiale. Una dintre problemele noului monopost FW37 a fost evidenţiată de Valtteri Bottas, care afirmă că tracţiunea în virajele lente este modestă.
Williams


"În trafic se pare că ne chinuim cu tracţiunea în virajele lente comparativ cu Toro Rosso şi Red Bull. Cei de la Toro Rosso par să fie mult mai puternici acolo unde noi suntem slabi, şi anume la viteza mică şi la ieşirea din viraje. Avem câteva update-uri care vor fi implementate şi tot ce putem face este să învăţăm din ceea ce avem", a declarat el pentru publicaţia Autosport.
În acest context, finlandezul admite că ritmul de cursă al celor de la Williams este departe de cel aşteptat înainte de startul campaniei.
"La Sepang am maximizat rezultatul, dar nu avem ritm de cursă, diferenţa este foarte mare. Cu ritmul ideal, când începi în frunte, diferenţa nu ar trebui să fie atât de mare, dar este mult mai mare decât ne aşteptam. Asta demonstrează că avem mult de muncă. Există mult potenţial, trebuie doar să obţinem mai multă performanţă, pentru că este posibil, alţii au făcut progrese uriaşe", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu