joi, 2 aprilie 2015

L. Hamilton : "Ferrari a făcut un pas uriaş în faţă " !

 Scuderia Ferrari a înregistrat progrese insemnate comparativ cu sezonul precedent şi a reuşit să obţină în Marele Premiu al Malaysiei prima victorie după o pauză de aproape doi ani. Succesul a fost atribuit în bună măsură performanţelor motorului, însă Lewis Hamilton consideră că Ferrari a progresat şi în privinţa forţei de apăsare aerodinamică.
Hamilton


"Ferrari a făcut un pas uriaş în faţă. Este grozav să văd că Ferrari a făcut un pas atât de mare înainte şi este vorba atât despre monopost, cât şi despre motor. Mulţi oameni vorbesc că motoarele sunt rapide, dar până la urmă depinde de monopost şi forţa de apăsare aerodinamică care poate face o mare diferenţă", a declarat britanicul.
Pe de altă parte, Hamilton a admis că a fost surprins de performanţa înregistrată de Ferrari la Sepang. Britanicul nu se referă numai la victoria lui Vettel, ci şi la locul patru ocupat de Kimi Raikkonen după ce a plecat doar de pe poziţia a 11-a a clasamentului general.
"Trebuie să le dăm credit, au făcut o treabă fantastică. Nu ne aşteptam, eu nu mă aşteptam, să fie atât de rapizi precum au fost. Ştiam că au făcut un pas înainte, nu ştiam cât de mare, dar au fost prea rapizi pentru noi", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu