luni, 27 aprilie 2015

Red Bull : "Suntem siguri că Mercedes a ajutat Ferrari" !

Scuderia Ferrari este echipa care a dovedit cele mai mari progrese în pauza dintre sezoane şi a devenit principala rivală la titlu a celor de la Mercedes. Totuşi, cei de la Red Bull Racing, care traversează un sezon modest, afirmă prin vocea consultantului Helmut Marko că progresele celor de la Ferrari au fost posibile numai cu ajutorul direct al Mercedes.
Renault


"Este dificil să dovedesc, dar sunt sigur că Mercedes a ajutat Ferrari. Şi cu toţii ştim de ce", a declarat el.
Marko nu a dorit însă să intre în amănunte şi să dezvăluie motivele pentru care a ajuns la această concluzie. Una dintre ipoteze este că Mercedes nu a dorit să domine sezonul 2015 la fel ca anul trecut, întrucât acest lucru afectează imaginea Formulei 1. O altă sugestie este că Ferrari a sprijinit demersul Mercedes pentru menţinerea actualelor motoare V6 de 1.6 litri şi după sezonul 2017.
Între timp, Marko afirmă că Red Bull Racing nu a pierdut foarte mult după plecarea lui Sebastian Vettel, întrucât Daniel Ricciardo se ridică la nivelul acestuia.
"A fost o relaţie construită pe parcursul anilor, dar asta nu înseamnă că nu am rămas cu nimic. Ricciardo a demonstrat că este la acelaşi nivel", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu