duminică, 26 aprilie 2015

S. Vettel : "Ştim că ne putem descurca bine şi că putem progresa" !

Scuderia Ferrari a obţinut o victorie în Malaysia şi alte trei clasări pe podium în primele patru curse ale sezonului 2015, iar în etapele în care temperaturile ambientale au fost ridicate a înregistrat performanţe mai bune decât Mercedes. Cu toate acestea, Sebastian Vettel avertizează că Ferrari are nevoie de timp pentru a reuşi să ajungă Mercedes din urmă, chiar dacă echipa este determinată să pună constant presiune.
Vettel


"Evident, obiectivul este să ajungem Mercedes pentru că se pare că suntem echipa care se află chiar în spatele lor. Au avut un sezon foarte puternic anul trecut şi este incredibil să vedem cât de buni sunt deja. Va mai trece o perioadă până când ne vom potrivi cu ei. Dacă putem, în fiecare weekend încercam să putem tot mai multă presiune", a declarat el.
Ferrari pregăteşte un update major pentru motor care urmează să fie introdus în Marele Premiu al Canadei din luna iunie, iar Vettel este încrezător că echipa poate înregistra progrese cu regularitate. "Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim şi ne concentrăm pe asta. Aceasta este cea mai bună şansă a noastră, să avem performanţe bune în acest an şi să avem cea mai bună şansă pentru campionat. Suntem în aprilie şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ştim că nu suntem favoriţi, dar cred că până acum am surprins mulţi oameni. Ştim că ne putem descurca bine şi că putem progresa", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu