luni, 30 martie 2015

S. Vettel : "Cu siguranţă că am simţit lipsa primului loc de pe podium " !

 Germanul Sebastian Vettel a reusit duminică prima sa victorie pentru Scuderia Ferrari ca urmare a unui ritm de cursă excelent şi a unei strategii net superioare pentru opririle la boxe in dauna concurentei. Cu toate acestea el rămâne însă cu picioarele pe pământ şi afirmă că victoria se datorează în primul rând problemelor pe care le-a întâmpinat Mercedes din cauza temperaturilor foarte ridicate de la Sepang.
Vettel


"Probabil că s-au chinuit mai mult din cauza căldurii, mai mult decât ne aşteptam. Noi nu ne-am chinuit la fel de mult pe cât ne aşteptam. De aceea, am fost competitivi şi capabili să-i învingem pe bune. Cursa următoare va avea loc pe un circuit diferit unde se presupune că este mai frig. Cred că Mercedes se va chinui în condiţii caniculare în acest stadiu al sezonului, dar mă aştept să fie puternici în China", a declarat germanul.
 Vettel a admis că a fost copleşit de emoţii după câştigarea cursei, în special pentru că ultima sa victorie data din noiembrie 2013. În plus, aceasta este prima victorie a lui Vettel de la introducerea noilor motoare turbo V6 de 1.6 litri.
"Cu siguranţă am simţit nu numai lipsa şampaniei, ci şi a primului loc de pe podium. Aşa că este grozav să revin după un sezon dificil. În acest an, echilibrul monopostului pare că mi se potriveşte, dar şi lui Kimi Raikkonen mai mult decât anul trecut", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu