marți, 31 martie 2015

Hamilton a anuntat prelungirea contractului cu Mercedes pentru 2016 !

Lewis Hamilton a anunţat săptămâna trecută că speră să prelungească contractul cu Mercedes pentru sezonul 2016 cu ocazia Marelui Premiu al Malaysiei. Chiar dacă anunţul oficial în acest sens nu a fost făcut, dublul campion mondial insistă că negocierile au fost finalizate şi că ultimele detalii trebuie aprobate de avocaţi. În acest context, britanicul şi-a exprimat speranţa că noua înţelegere va fi confirmată publicului pe parcursul acestei săptămâni.
Hamilton


"Ar trebui să se întâmple în această săptămână. Nu există niciun motiv pentru care să nu se întâmple asta. Sincer să fiu, este rezolvat în proporţie de 99.6%. Da, sunt doar aspecte pentru avocaţi, nu a mai rămas nimic de negociat", a declarat el.
În plus, Hamilton a exclus orice posibilitate de a semna un contract cu Ferrari pentru sezonul 2016, chiar dacă Scuderia are un loc disponibil pentru anul viitor, întrucât acordul lui Kimi Raikkonen va expira în decembrie. "Nu, nu fiţi proşti", a replicat el când a fost întrebat despre această posibilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu