luni, 16 februarie 2015

Ron Dennis (McLaren) : " Am obtinut un nivel foarte inalt cu aceasta masina " !

“In dezvoltarea MP4-30 ne-am asumat un risc calculat. Dar stim exact ceea ce am facut si ceea ce putem obtine in viitor” a declarat Ron Dennis presedintele grupului McLaren. El a mai spus si ca: “desenul monopostului este extrem de compact si in primul rand trebuie sa rezolvam consecintele acestei alegeri. Dar noi am obtinut un nivel foarte inalt cu aceasta masina si trebuie sa ii multumesc lui Peter Prodromou pentru ca a creat aceasta bijuterie.”
McLaren
Prodromou  este fostul sef al departamentului de aerodinamica de la Red Bull si care a venit la McLaren anul trecut dupa ce echipele au reusit sa se inteleaga amiabil in privinta datei cand acesta va incepe sa lucre pentru McLaren.
Ziarul spaniol Marca l-a citat pe presedintele Honda, Takanobu Ito, care spune ca ei tintesc succesul “imediat”.
“Noi suntem mandri de motorul nostru si de tehnologia pe care o foloseste, iar McLaren sunt o echipa minunata. Unindu-ne fortele sper ca vom putea obtine rezultate bune imediat” a declarat Takanobu.
Ron Dennis se arata rabdator in public si a mai declarat: “cred ca vom intelege masina complet dupa 3 curse, dar noi suntem cu toti optimisti si credem ca vom avea succes”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu