marți, 17 februarie 2015

Ferrari propune o alternativa a actualelor monoposturi !

 Scuderia Ferrari speră să convingă echipele din Formula 1 să accepte o nouă filosofie de design pentru monoposturile de Formula 1 prin prezentarea a două imagini digitale cu propria viziune. Monopostul este creaţia studioului de design Centro Stile Ferrari a cărui principală calitate este că "nu este numai avansat din punct de vedere tehnologic, ci şi captivant pentru ochi şi cu un aspect agresiv".
Ferrari publică imagini cu un concept agresiv pentru monoposturile de Formula 1 - Poza 2

Ferrari susţine că, deşi schimbările de design sunt radicale, regulamentul tehnic ar avea nevoie doar de modificări minore pentru ca acestea să fie adoptate şi în realitate.
"Acest design poate fi realizat fără schimbarea radicală a actualului regulament tehnic. Schimbări minore oferă monopostului un aspect mult mai dificil decât cel cu care suntem familiari. Provocarea a fost să realizăm ceva ce arată mai bine", precizează Ferrari.
Ferrari
Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport, McLaren şi Red Bull au prezentat celorlalte echipe propriile viziuni de design pentru monoposturi, însă acestea nu au fost dezvăluite public.
Imaginile cu noul concept de monopost de Formula 1 din partea Ferrari au fost publicate chiar în ziua în care Comisia Formulei 1 va vota un pachet de schimbări ale regulamentului tehnic pentru sezonul 2016, printre care se numără şi pneuri mai late şi îmbunatăţirea forţei de apăsare aerodinamică.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu