luni, 9 februarie 2015

Red Bull : " "Mercedes sunt încă în frunte şi se pare că nu va exista nicio schimbare în dominaţia lor " !

Mercedes a fost echipa cu cel mai bun randament in cadrul sesiunii de teste de la Jerez din punctul de vedere al numărului de tururi parcurse, iar Ferrari a arătat primele semne că va înregistra progrese comparativ cu anul trecut. În schimb, cei de la Red Bull Racing au avut parte de o sesiune relativ modestă din cauza unor probleme de fiabilitate înregistrate la unitatea de propulsie oferită de Renault.
Red Bull


În acest context, Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, anticipează că Mercedes îşi va continua dominaţia în Formula 1 şi în sezonul care va începe la jumătatea lunii martie. "Mercedes sunt încă în frunte şi se pare că nu va exista nicio schimbare în dominaţia lor. Dacă Renault poate reduce diferenţa la 40-50 de cai putere, atunci ar trebui să fim în măsură să luptăm, cu condiţia să avem din nou un monopost bun. Dar nu am dubii în această privinţă. Să reducem diferenţa ar însemna să avem succes", a declarat omul de afaceri austriac.
Mateschitz a fost prezent în paddock-ul circuitului de la Jerez într-una dintre cele patru zile de teste şi a purtat discuţii inclusiv cu oficialii celei de-a două echipe, Toro Rosso. Chiar dacă italienii vor alinia la start o linie de piloţi formată din debutanţii Max Verstappen şi Carlos Sainz Jr., Mateschitz consideră că echipa îşi poate îndeplini ambiţiosul obiectiv de a termina sezonul pe locul cinci în clasamentul constructorilor. "Avem doi tineri piloţi excelenţi acolo. Obiectivul nu s-a schimbat, Toro Rosso este o şcoală de învăţare pentru tinerele talente. Împărtăşesc opinia lui Franz Tost (n.r - şeful STR) că Toro Rosso ar trebui să fie capabilă să lupte pentru locul cinci în clasamentul constructorilor", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu