duminică, 4 ianuarie 2015

Toto Wolff : Daca Hamilton nu semneaza , Alonso reprezintă alternativa de top, urmat de Valtteri Bottas " !

 Mercedes va relua rapid negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea actualului contract scadent la sfârşitul anului 2015, iar ambele părţi anticipează că parafarea unei noi înţelegeri reprezintă mai mult o formalitate, după ce britanicul a cucerit titlul mondial.
Mercedes


Cu toate acestea, constructorul german are deja un plan de rezervă, iar directorul de motorsport Toto Wolff a dezvăluit că, în cazul unui eşec în negocieri cu Hamilton, prima alternativă este Fernando Alonso.
"Nu este nicio grabă, vom discuta pe parcursul anului. Sunt optimist, iar prioritatea este să continuăm cu aceşti piloţi. Dacă asta va fi imposibil, atunci Alonso reprezintă alternativa de top, urmat de Valtteri Bottas", a declarat austriacul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei italiene Gazzetta dello Sport.
Alonso a semnat un contract multianual cu McLaren valabil din sezonul 2015, însă presa internaţională speculează că spaniolul ar putea părăsi echipă la sfârşitul acestui an dacă nu sunt îndeplinite anumite performanţe.

Williams, principală ameninţare

Mercedes anticipează că, în sezonul 2015, principala ameninţare va veni din partea rivalilor de la Williams, mai ales că britanicii utilizează de asemenea motoarele constructorului german. "Pun Williams pe primul loc pe listă, dar mă tem şi de Red Bull. Au câştigat patru titluri consecutive şi vor investi toate resursele pentru a lupta din nou pentru titlu. În plus, nu trebuie să subestimăm niciodată Ferrari. Este o legendă şi este impotant să fie capabili să câştige din nou cât mai curând posibil. Sunt sigur că vor fi competitivi din nou, poate chiar din 2015", a mai precizat el.
Publicaţia Omnicorse susţine că Lotus, o altă echipă care foloseşte motoare Mercedes, şi-ar putea schimba numele în sezonul 2015 prin adăugarea unui sponsor principal în titlu, cel mai probabil grupul petrolier venezuelean PDVSA care sprijină cariera lui Pastor Maldonado sau Total, numele producătorului petrolier francez care îl susţine pe Romain Grosjean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu