marți, 18 noiembrie 2014

S. Vettel : "Anticipez că mă voi înţelege bine cu Raikkonen " !

Sebastian Vettel va părăsi echipa Red Bull Racing la sfârşitul acestui sezon şi va alerga, cel mai probabil, pentru Scuderia Ferrari începând din sezonul următor. Germanul nu a fost încă anunţat la echipa italiană, care aşteaptă despărţirea oficială de Fernando Alonso, însă cvadruplul campion mondial a început să facă declaraţii prin care confirmă indirect viitoarea sa echipa.
Vettel


Într-un scurt interviu acordat publicaţiei germane Bild am Sonntag, Vettel afirmă că se va înţelege bine cu coechipierul său Kimi Raikkonen, în ciuda faptului că amândoi sunt campioni mondial şi îşi doresc să lupte pentru victorii şi titluri mondiale. El explică acest lucru prin faptul că finlandezul nu este deloc interesat de aspectele politice din interiorul Scuderiei.
"Anticipez că mă voi înţelege bine cu Raikkonen. Este întotdeauna direct şi la subiect, aşa că din punct de vedere uman nu mă aştept la absolut nicio problemă. Din fericire, Raikkonen nu are niciun interes în politica din cadrul echipei", a precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu