duminică, 16 noiembrie 2014

B. Ecclestone : " Nu tinerii sunt tinta reclamelor in Formula 1 " !

Bernie Ecclestone a făcut câteva declaraţii controversate despre fanii Formulei 1 în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Campaign Asia. Britanicul în vârstă de 84 de ani susţine că nu are niciun interes să atragă fanii tineri spre Formula 1, întrucât aceştia nu au bani să cumpere produse precum ceasurile Rolex sau să depoziteze bani la bănci precum UBS, întrucât nu au bani.
Ecclestone


"Îmi spuneţi că trebuie să găsesc o modalitate prin care un puşti de 15 ani să se uite la Formula 1 pentru ca cineva vrea să-şi expună brandul în faţa lui? Nu vor fi interesaţi deloc. Tinerii vor vedea brandul Rolex, dar vor cumpăra unul? Nu îşi permit. Celălalt sponsor al nostru este UBS, dar copiilor nu le pasa de bănci. Oricum nu au bani să îi pună la bănci. Mai degrabă aş aduce un tip de 70 de ani care are mulţi bani. Nu are niciun sens să ajungem la aceşti copii pentru că nu vor cumpăra nicun produs de aici. Poate ar trebui să facem reclamă la Disney", a declarat el.
În plus, Ecclestone consideră că reţelele sociale precum Twitter şi Facebook, foarte populare în rândul fanilor Formulei 1, sunt de neînţeles pentru el şi fără valoare.
"Nu sunt interesat să scriu tweeturi, să fiu pe Facebook sau pe astfel de lucruri fără sens. Am încercat să aflu, dar probabil că sunt de modă veche. Nu am văzut nicio valoare in asta. Şi nu ştiu ce vrea aşa-numita generaţie tânără", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu