joi, 13 noiembrie 2014

Site-ul de internet al lui Michael Schumacher va fi redeschis !

Site-ul de internet al fostului campion german de Formula 1 Michael Schumacher va fi redeschis, joi, cu ocazia aniversării a 20 de ani la primul titlu cucerit de acesta în Formula 1, a anunţat purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm. 

"Pentru a marca a 20-a aniversare de la primul titlu mondial, vom redeschis pagina de internet a lui Michael Schumacher. Sperăm ca fanii din întreaga lume să ni se alăture", a explicat Sabine Kehm într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.
Site-ul www.michael-schumacher.de va oferi numeroase imagini şi texte din cariera septuplului campion mondial. De asemenea, site-ul va avea o pagină pentru mesaje pe Twitter. După accidentul la schi suferit de Michael Schumacher, site-ul său nu a mai difuzat nicio informaţie.
La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu