joi, 15 mai 2014

S. Vettel : "Poate va ploua la Monaco, asta ne-ar putea ajuta " !

Mercedes AMG F1 a câştigat toate cele cinci curse desfăşurate până acum din sezonul 2014, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cu peste o secundă pe tur mai rapizi decât ceilalţi piloţi. Cu toate acestea, Sebastian Vettel priveşte cu încredere spre Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul săptămânii viitoare şi anticipează că Red Bull Racing ar putea învinge Mercedes datorită caracteristicilor circuitului.
 Vettel


"Cred că da. Este dificil să anticipăm, dar poate că la Monaco ai nevoie de mai puţină putere. Tot ai nevoie de putere, dar poate un pic mai puţină decât în alte locuri. Poate va ploua, asta ne-ar putea ajuta, aşa că întotdeauna există şansa să baţi pe toată lumea", a declarat germanul la finalul testelor de la Barcelona.
Între timp, Red Bull a negat informaţiile din presă germană potrivit cărora şasiul folosit de Vettel în primele patru curse era îndoit. Inginerul şef Paul Monaghan spune că analiza şasiului nu a fost încă finalizată, întrucât procesul de verificare este unul lung.
"Vechiul şasiu nu era deformat. Investigaţia este în desfăşurare, pentru că verificările sunt vaste pentru a fi complete. Nicio eroare nu poate fi considerată ca explicaţie finală şi avem nevoie de mai multă muncă. Avem schimbări la echipamente auxiliare şi la proceduri pe baza verificărilor de până acum. Când vom avea toate informaţiile, Red Bull va lua măsurile necesare pentru a implementa o soluţie completă", a explicat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu