luni, 19 mai 2014

Force India anunta un update major in Marele Premiu al Marii Britanii !

Force India ocupă în prezent un binemeritat loc patru în clasamentul general al constructorilor, la numai nouă puncte în spatele Scuderiei Ferrari. Echipa şi-a stabilit anterior ca obiectiv o performanţă similară şi pentru finalul sezonului, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv va introduce un update semnificativ la Marele Premiu al Marii Britanii, programat pentru 6 iulie pe circuitul de la Silverstone.
Force India
"Spania a reprezentat o combinaţie între update-urile din China şi de la Barcelona, care ne-au oferit performanţe pe două circuite care nu sunt neapărat cele mai bune pentru noi. Acum mergem la Monaco, care este în bună măsură un circuit aleatoriu, poţi fi erou sau poţi fi un nimeni. Montreal ar trebui să fie o cursă rezonabilă pentru noi, iar dacă toate lucrurile decurg bine intenţionăm să avem un update semnificativ pentru Silverstone", a declarat Bob Fernley, şeful adjunct al echipei.
De asemenea, Fernley a nominalizat şi aspectele la care Force India trebuie să lucreze cel mai mult pentru a-şi îmbunătăţi performanţele: forţa de apăsare aerodinamică.
"Trebuie să îmbunătăţim forţa de apăsare aerodinamică, trebuie să îmbunătăţim performanţa, dar până la urmă este vorba despre curse şi cred că rezultatele din ultimele cinci curse demonstrează că suntem mai bine. Am fost în puncte în fiecare cursă. Trebuie să ne asigurăm că vom continua programul de dezvoltare şi că vom fi la limita din punct de vedere al cursei", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu