miercuri, 14 mai 2014

A doua zi de teste de la Barcelona 2014 !

MaldonadoEchipele au avut parte miercuri de o zi semnificativ mai bună din punct de vedere meteo pentru a încheia cu succes sesiunea de evaluare de pe circuitul de la Barcelona. Aşa cum s-a întâmplat şi în sesiunea de marţi, rezultatele au fost pe alocuri surprinzătoare, iar cel mai bun timp al zilei a fost stabilit de Pastor Maldonado.



Cronometrat cu 1:25.075, pilotul echipei Lotus a fost urmat în clasament de Nico Rosberg. În cadrul sesiunii, Mercedes a evaluat şi o nouă versiune pentru sistemul de evacuare în formă de pâlnie, cu scopul de a îmbunătăţi sunetul motorului. Potrivit jurnaliştilor prezenţi la faţa locului, noua evacuare a avut însă un efect minim din punct de vedere al calităţii sunetului.
  Kimi Raikkonen a ocupat locul trei pentru Scuderia Ferrari în faţa lui Susie Wolff de la Williams, în timp ce Esteban Gutierrez a terminat pe poziţia a cincea pentru Sauber. Sebastian Vettel s-a mulţumit cu un loc şase în condiţiile în care a ieşit pe circuit doar cu o oră înainte de pauză de prânz, iar pilotul echipei Red Bull racing a fost urmat de Stoffel Vandoorne (McLaren), Daniil Kvyat (Toro Rosso), Daniel Juncadella (Force India) şi Jules Bianchi (Marussia).
Caterham nu a participat la testele de miercuri din cauza defecţiunilor majore suferite la monopost în timpul zilei de marţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu