marți, 6 mai 2014

McLaren anunta si ei introducerea de update-uri semnificative in Spania !

Marele Premiu al Spaniei reprezintă momentul în care cele mai multe echipe introduc update-uri semnificative pentru monoposturi cu ocazia debutului sezonului european. Printre acestea se vor afla şi cei de la McLaren Mercedes, iar publicaţia italiană Omnicorse susţine că britanicii pregătesc chiar o mare surpriză: un nas cu două "coarne", asemănător din punct de vedere al conceputului cu cel inovat de Lotus la începutul anului.
McLaren


Potrivit sursei citate, soluţia este evaluată de mai mult timp în tunelul de vânt, însă McLaren nu a luat încă o decizie finală în privinţa utilizării noului nas la Barcelona.

Mercedes: "McLaren va furniza informaţii celor de la Honda"

Între timp, Mercedes este mai îngrijorată de informaţiile pe care Mclaren le va oferi celor de la Honda despre motoarele sale. Directorul de motorsport Toto Wolff este convins că producătorul japonez, care va furniza motoare pentru McLaren din 2015, va avea acces la unele informaţii, însă este încrezător că echipa britanică nu va depăşi limitele impuse de regulament.
"Sunt convins că ceea ce învaţa McLaren este împărtăşit cu Honda în contextul limitelor impuse. Cuplul, puterea motorului şi date despre răcire, sistemul hidraulic şi electronică, toate aceste lucruri vor fi transferate. Înţelegem foarte clar ce informaţii pot fi transferate şi ce informaţii nu pot fi divulgate, dar sunt convins că ei sunt conştienţi de confifentialitatea de care se bucură astăzi ca şi clienţi", a precizat austriacul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu