luni, 5 mai 2014

Sauber si Lotus pregatesc update-uri majore pentru Spania !

Sauber şi Lotus sunt singurele echipe de bază care nu au reusit incă să obţină niciun punct în sezonul 2014, dar ambele pregătesc update-uri majore pentru prima cursă europeană a sezonului. Lotus asteaptă o crestere in performantă din partea motorului furnizat de Renault şi va introduce modificări la sistemul de răcire.
Lotus şi Sauber


"Avem un nou sistem de răcire şi un nou bodywork, un update major, plus alte update-uri la aripa spate. Toate îmbunătăţirile pe care le-am adus până acum au reprezentat un progres. În plus, în China am primit mai mulţi cai putere de la Renault şi sper să facem un nou pas în faţă la Barcelona", a declarat directorul tehnic Nick Chester.
Între timp, conform unui anunţ anterior, Sauber va introduce un nou şasiu pentru Marele Premiu al Spaniei, a cărui principală caracteristică este masa mai mică. În plus, echipa va introduce schimbări majore la aripa faţă şi va utiliză o nouă carcasă pentru motor, la care se adaugă şi noi placi exterioare pentru caroserie. Nu în ultimul rând, echipa elveţiană va beneficia de o nouă versiune software pentru motorul furnizat de Ferrari.
"Sperăm să convertim aceste eforturi în îmbunătăţirea timpilor. Totuşi, ştim că toate celelalte echipe progresează, aşa că va fi interesant să vedem unde suntem. Cu siguranţă vom da totul pentru a lupta pentru puncte", a explicat Giampaolo Dall'Ara, şeful inginerilor de cursă de la Sauber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu