marți, 1 aprilie 2014

T. Wolff : " Avem un pachet care pare foarte bun în acest sezon, dar nu ne-am consolidat încă poziţia " !

Mercedes au iesit în evidenţă în acest debut de sezon drept echipa cu cel mai rapid monopost, după ce Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au obţinut fiecare câte o victorie. Chiar dacă este încântat de această perspectivă, Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, a admis că la un moment dat relaţia dintre cei doi piloţi ai echipei va avea de suferit, pe măsură ce lupta dintre aceştia pentru titlul mondial se va acutiza spre finalul campaniei.
Mercedes


"Petrecem ceva timp discutând scenarii şi situaţii. Echipa este pe primul loc, dar într-o zi toate aceste lucruri se vor duce de râpă. Vom ajunge în situaţia de a gestiona astfel de lucruri, dar rivalitatea dintre ei există de la început, din luna ianuarie a anului trecut. Aceşti băieţi se cunosc de mult timp şi au o relaţie corectă, dar asta nu înseamnă că nu sunt extrem de competitivi şi că nu vor folosi fiecare avantaj", a declarat austriacul citat de publicaţia ESPNF1.
Pe de altă parte, Wolff consideră că Red Bull Racing va reprezenta o ameninţare reală în lupta pentru cele două titluri mondiale din acest sezon, în special datorită modului în care a reuşit deja să recupereze o parte din terenul pierdut în testele de iarnă.
"Nu ne putem complace în această situaţie, pentru că am văzut că Red Bull a fost chiar în spatele nostru aici. Dacă luăm în considerare că au lipsit la două treimi din teste, este un semnal de alarmă pentru noi. În această lume digitală este foarte uşor să uităm ce s-a întâmplat ieri. Încă vorbim de cvadrupli campioni mondiali, iar noi am câştigat deja două curse. Avem un pachet care pare foarte bun în acest sezon, dar nu ne-am consolidat încă poziţia", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu