vineri, 25 aprilie 2014

Hakkinen : "Kimi are probleme și ar trebui să le rezolve " !

 Dublul campion mondial ,finlandezul Mika Hakkinen este de părere că ferraristul Kimi Raikkonen ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea ritmul său in lupta lupta unu la unu cu Fernando Alonso , care este evident mult mai rapid . În timpul 2014 , exceptand cateva monente care-l avantajează , Kimi a fost destul de departe de Fernando Alonso care l-a depăsit aproape la toate capitolele.



  Compatriotul lui Kimi Räikkönen  crede că bunul său prieten ar trebui să îmbunătățească performanțele pentru debutul sezonului european . Înainte de startul sezonului Hakkinen credea că relația dintre Alonso și Kimi a fost foarte tensionată , dar nici masina , nici pilotul finlandez nu par a fi in cea mai bună forma . Hakkinen consideră că mașina nu justifică performanța de Kimi .
 "Kimi are probleme și ar trebui să le rezolve . Alonso il domină din orice punct de vedere . După patru curse Kimi trebuie să creasca ritmul de cursă , performanta monopostului nu explica totul , ar trebui să fie în măsură să concureze cu Alonso " .
 Mika nu a vrut să-i dea nici un sfat lui Kimi , dar consideră că ar fi in avantajul lui să petreacă cateva ore in simulator . Marele Premiu al Spaniei va dovedi cat de mult vor conta aceste vorbe ale lui Mika Hakkinen . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu