marți, 14 ianuarie 2014

Schumacher operat din nou de urgenta !

Fostul mare campion de F1, Michael Schumacher, rămâne în stare critică după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală în cursul serii de luni. Medicii i-au găurit o mică parte a craniului pentru a elibera din presiunea acumulată în zona creierului.
Schumacher


Astfel, doctorii francezi au demarat o serie de teste de urgență, pentru a vedea ce părți din creierul lui Schumacher au fost afectate în timpul accidentului de la ski. Ei n-au dorit să mai aștepte pentru a efectua intervenția, deoarece starea germanului s-ar fi putut agrava. Septuplul campion din F1 se află în comă indusă de 15 zile.
Neurochirurgul elvețian Frederic Rossi a declarat, pentru Zurich Tagesanzeiger, că operația la care a fost supus Schumi a fost una riscantă, iar medicii se tem în continuare că pot apărea oricând complicații neașteptate, cum ar fi hemoragiile sau infecțiile.
Bild notează că mai multe informații ar putea fi făcute publice abia peste câteva săptămâni, principalul obiectiv al doctorilor, în acest moment, fiind stabilizarea pacientului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu