marți, 14 ianuarie 2014

Kimi Raikkonen a început luni munca propriu-zisă pentru Ferrari !

 Scuderia Ferrari a anunţat în primele zile ale anului că simulatorul echipei va fi folosit inclusiv de Kimi Raikkonen, în ciuda faptului că finlandezul nu apreciază această tehnologie. Fostul campion mondial a început luni munca propriu-zisă pentru Ferrari după transferul de la Lotus şi va petrece în total trei zile la fabrica de la Maranello, acolo unde va discuta cu inginerii şi va testa simulatorul.
Raikkonen


Raikkonen afirmă acum că simulatorul este un instrument util din anumite puncte de vedere, însă susţine că volumul de munca pe care îl are de făcut nu este exagerat de mare, chiar dacă regulamentul tehnic se va schimba radical.

 "Este bine să revin la muncă. Am început prin a mă obişnui cu noile sisteme şi proceduri pe care le vom folosi în acest an. Din acest punct de vedere, simulatorul este foarte util. Este adevărat că sunt foarte multe lucruri de făcut, dar nu este foarte diferit comparativ cu anii trecuţi. Pentru mine, aceste zile petrecute la Maranello reprezintă de asemenea o oportunitate să fiu cu echipa şi să petrecut timpul cu prietenii pe care îi am aici", a precizat el. Cu această ocazie, Raikkonen a făcut şi prima şedinţă foto în echipamentul Scuderiei Ferrari de la revenirea la echipă.
Ferrari nu a precizat dacă Fernando Alonso, coechipierul lui Raikkonen, a început munca în simulator pentru sezonul 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu