sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Primele imagini cu monoposturile McLaren si Lotus 2014 !






McLaren a publicat vineri primele imagini cu noul monopost MP4-29 cu care va concura în sezonul 2014 al Formulei 1.Esential MP4-29 este numele noului monopost McLaren pentru sezonul 2014 al Formulei 1 McLaren a devenit vineri a treia echipă care prezintă imagini cu noul monopost pentru sezonul 2014. Conform tradiţiei, noul monopost poartă numele MP4-29, iar principala caracteristică remarcată la fotografiile publicate este forma nasului. 
McLaren
Acesta are o formă alungită în partea frontală pentru a respecta noul regulament tehnic care prevede scăderea înălţimii extremităţii frontale pentru sporirea siguranţei în timpul curselor. Chiar dacă are un aspect inestetic, soluţia va fi adoptată probabil de cele mai multe echipe din considerente de performanţă, deşi există şi varianta de a coborî înălţimea întregului şasiu. 
Lotus a decis să publice vineri primele imagini cu noul monopost cu care va aborda sezonul 2014 al Formulei 1, chiar dacă echipa britanică îl va lansa propriu-zis abia în 19 februarie pe circuitul din Bahrain.
Imaginile a fost dezvăluită numai pe conturile de pe reţele de socializare Facebook şi Twitter, cel mai probabil cu scopul de a atrage atenţia fanilor de la lansarea noului monopost McLaren, dar şi de la vestea demisiei şefului Eric Boullier.
Noul monopost E22 are un design inedit pentru partea frontală, întrucât nasul monopostului include doi pilaştri lungi care coboară dinspre şasiu spre aripa faţă. Conform noului regulament, monopostul include modificări şi în zona sistemului de evacuare, însă configuraţia părţii din spate rămâne o necunoscută, întrucât unica fotografie prezentată este din semi-profil.
Monopostul păstrează culoarea predominant neagră de anul trecut şi dungile roşii, iar pe aripa spate apare numele PDVSA, compania petrolieră de stat din Venevuela care sprijină cariera în Formula 1 a noului pilot al echipei, Pastor Maldonado.
Chiar dacă a prezentat deja noul monopost, Lotus nu va participa la prima sesiune de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 28-31 ianuarie pe circuitul de la Jerez.
Lotus  
Lotus





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu