joi, 2 ianuarie 2014

Michael Schumacher accidentat grav la schi !

Michael Schumacher s-a lovit cu capul de o piatră în urma unui accident suferit în timp ce schia pe una dintre cele mai dificile pârtii din staţiunea Meribel din Alpii francezi. Germanul este internat în spital, însă este în afara oricărui pericol.
Schumacher
  Sărbătorile de iarnă ale lui Michael Schumacher au fost bulversate duminică de un accident suferit în staţiunea montană Meribel din Alpii francezi.Septuplul campion mondial a schiat pe una dintre cele mai dificile pârtii ale staţiunii, pe un traseu nemarcat dedicat doar profesioniştilor, a căzut şi s-a lovit puternic la cap de o piatră. Incidentul a avut loc la ora locală 11:07 (12:07 în România), iar salvarea a ajuns la faţa locului în numai opt minute, astfel că Schumacher a fost transportat rapid cu elicopterul la spitalul din localitatea Moutiers. "Era în stare de şoc, oarecum agitat, dar conştient", a declarat Christophe Gernigon-Lecomte, şeful staţiunii turistice Meribel.
Ulterior, fostul pilot de Formula 1 a fost transferat la un spital cu dotări mai bune din localitatea Grenoble.
Potrivit publicaţiei Dauphine Libere, Schumacher a suferit "traume craniene severe", dar "este în afara oricărui pericol", în special datorită faptului că în momentul producerii incidentului purta cască.
Schumacher îşi petrecea sărbătorile de iarnă la o cabană pe care o deţine în Meribel, una dintre cele mai cunoscute staţiuni turistice din Alpii francezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu