miercuri, 13 noiembrie 2013

Sergio Perez : "McLaren duce lipsă de organizare şi de puţină umilinţă pentru a face faţă realităţii." !

Sergio Perez a oferit cel mai puternic indiciu că va fi îndepărtat de la McLaren Mercedes după un singur sezon, în contextul în care presa internaţională a anunţat deja că va fi înlocuit de Kevin Magnussen.
 Perez


Într-un interviu acordat agenţiei de presă EFE, mexicanul îşi exprimă dezamăgirea că nu şi-a putut arăta adevăratele calităţi din cauza performanţelor mediocre ale monopostulu McLaren.
"Este cel mai dezamăgitor sezon din cariera mea. Probabil a fost cel mai slab sezon din istoria McLaren. A fost dificil să-mi arăt potenţialul cu un monopost atât de slab. Sunt foarte dezamăgit. Când obiectivele tale sunt mult mai înalte decât rezultatele, devii dezamăgit", a declarat el.
  În plus, Perez acuză McLaren că nu a fost capabilă să înţeleagă din timp că nu poate obţine victorii cu un monopost atât de puţin competitiv. "Fără niciun dubiu, McLaren este o echipă grozavă, foarte capabilă, dar duce lipsă de organizare şi de puţină umilinţă pentru a face faţă realităţii. Pe parcursul sezonului, McLaren a avut nevoie de mult timp pentru a recunoaşte realitatea, şi anume că putea doar să câştige puncte, nu şi curse. Echipa a avut nevoie de timp pentru a realiza asta", a adăugat el.
Presa internaţională a lansat deja ipoteza că Perez ar putea ajunge la Force India, însă mexicanul nu a oferit niciun indiciu despre viitoarea să destinaţie.
"Trebuie să văd care este cea mai bună opţiune pentru viitor. Înainte de orice altceva, îmi susţin ţara şi asta mă determină să merg mai departe", a încheiat el.
Presa susţine că McLaren evită să facă un anunţ în privinţa concedierii lui Perez pentru că următoarea cursă are loc în Statele Unite, acolo unde pilotul va fi sprijinit de numeroşi fani din Mexic, ţara sa natală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu