marți, 12 noiembrie 2013

Lotus : " Este vorba despre sănătatea lui Raikkonen " !

Kimi Raikkonen a anunţat că nu va putea participa la ultimele două curse ale acestui sezon ca urmare a faptului că a decis să se opereze la spate în urma durerilor puternice resimţite în ultima perioadă.
Decizia a venit însă la scurt timp după ce finlandezul a avertizat public că nu va concura în finalul campaniei dacă Lotus nu îi achita integral restanţele financiare.
Lotus


Inevitabil, există speculaţii potrivit cărora controversele financiare au cântărit în decizia lui Raikkonen de a se opera în această săptămână, iar Gerard Lopez, proprietarul Lotus, a admis că situaţia nu este tocmai potrivită.
"În primul rând este vorba despre sănătatea lui Raikkonen şi îi doresc o recuperare rapidă. Dar operaţia vine într-un moment foarte nefericit şi nepotrivit pentru Lotus. În plus, ştiu în ce sport trăim", a declarat el pentru publicaţia germană Die Welt. Lopez se referă în primul rând la faptul că Lotus este implicată în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor alături de Mercedes şi Ferrari. În prezent, britanicii ocupă locul patru în clasamentul general, la 26 de puncte în spatele celor de la Ferrari şi la 37 de puncte de Mercedes.
În plus, există zvonuri potrivit cărora Raikkonen a ales să absenteze de la aceste ultime două curse pentru a ajuta Ferrari, viitoarea sa echipă, să rămână în faţa celor de la Lotus în clasamentul general, mai ales că britanicii îl vor promova probabil pe pilotul de rezervă Davide Valsecchi, care nu are experienţă în Formula 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu