luni, 11 noiembrie 2013

Mark Webber : " Vettel este ca Alain Prost " !

Sebastian Vettel a devenit în acest an cel mai tânăr cvadruplu campion mondial din istoria Formulei 1, la capătul unei dominaţii începute în sezonul 2010. La numai 26 de ani, germanul are în faţă cel puţin încă 10 ani de carieră în care poate concura pentru o echipă de top, motiv pentru care coechipierul său Mark Webber anticipează că acesta va ajunge fără emoţii la şapte titluri mondiale, urmând să-l egaleze sau chiar sa-l depaseasca astfel pe Michael Schumacher.
 Webber
În plus, el susţine că succesul lui Vettel nu se datorează doar calităţilor monopostului Red Bull. "Vettel este fenomenal. Cred că va atinge fără probleme cele şapte titluri mondiale ale lui Schumacher. Vettel a câştigat multe curse când monopostul a fost bun, dar a câştigat multe curse şi când monopostul nu a fost atât de bun. Vettel este ca Alain Prost, dar are turul de calificare la degetul său mic. Este impresionant. În plus, cu greu comite o greşeală. Nu ţine totul de monopost", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail.
  Pe de altă parte, Webber susţine că nu se aştepta să aibă parte de o carieră de 12 ani în Formula 1, cu atât mai mult cu cât a nu a avut parte de accidentari grave care să-l ţină departe de circuit. "Sunt mândru că am lipsit o singură sesiune în 12 ani de curse şi teste, când am avut o coastă ruptă. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aici atât de mult timp, dar este în natura omului să-şi dorească mai mult. Vreau încă o victorie din aceste ultime două curse în Formula 1", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu