joi, 7 noiembrie 2013

Massa : " Schumacher era la fel de rapid, dar în termeni de inteligenţă Alonso este mai bun " !

Brazilianul Felipe Massa a acordat un interviu pentru Scuderia Ferrari cu mai puţin de o lună înainte de a părăsi echipa fără să ştie cu siguranta care este următoarea sa oprire în Formula 1. El a făcut o analiza a performanţelor obţinute pe parcursul celor opt sezoane petrecute la echipă şi şi-a permis inclusiv să facă o comparaţie între Michael Schumacher şi Fernando Alonso, ca urmare a faptului că i-a avut pe amândoi drept coechipieri.
Massa



Întrebat care dintre cei doi este mai puternic, Massa a avut un răspuns tranşant: "Alonso. Schumacher era la fel de rapid, dar în termeni de inteligenţă Alonso este mai bun, pentru că reuşeşte să gestioneze totul perfect".
Massa consideră că cel mai bun sezon al său a fost 2008, mai ales că după victoria obţinută în Marele Premiu al Braziliei a fost campion mondial pentru aproximativ 20 de secunde înainte ca Lewis Hamilton să treacă linia de sosire pe locul cinci. Totuşi, el afirmă că victoria de la Interlagos din 2006 reprezintă cel mai important moment al carierei sale. "Cu siguranţă 2008, atunci când am fost foarte aproape de titlu, cu multe victorii şi pole-uri. Dar ziua care va rămâne mereu în amintirea mea a fost cea a primei victorii din Brazilia (n.r - 2006). Pentru un brazilian, să câştige acasă este ca şi cum ai câştiga titlul. Vă amintiţi de Senna? Când a câştigat la Interlagos era mai fericit decât atunci când a câştigat titlul. Am învăţat să concurez la Interlagos, am crescut acolo: să câştig acolo pentru Ferrari într-un combinezon verde cu galben a fost cel mai bun moment al vieţii mele", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu