miercuri, 30 octombrie 2013

Stefano Domenicali : "Cred că trebuie să învăţăm din multe puncte de vedere " !

Scuderia Ferrari a început increzator sezonul 2013 al Formulei 1, Alonso obţinând două victorii în primele cinci curse. Totuşi, echipa nu a reuşit să îmbunătăţească  performanţele pe parcursul anului, iar revenirea la pneurile de anul trecut a contribuit de asemenea la o lipsă de progres.
Ferrari



Şeful Stefano Domenicali admite că italienii trebuie să înveţe din aceste greşeli, mai ales că Ferrari a fost depăşită în clasamentul constructorilor şi de Mercedes.
"Cred că trebuie să învăţăm din multe puncte de vedere. Nu este niciun dubiu că anul trecut am fi putut câştiga titlul fără să avem cel mai bun monopost la începutul anului şi nici măcar la sfârşit, dar am fost foarte buni la alte elemente care ne-au asigurat că suntem cea mai bună echipă. Anul acesta cu siguranţă nu am fost foarte buni la dezvoltarea monopostului, iar gestionarea pneurilor a fost un aspect major în privinţa performanţei", a declarat italianul.
Chiar si asa, Domenicali a lăudat performanţele lui Sebastian Vettel, care a devenit duminică cel mai tânăr cvadruplu campion mondial din istoria Formulei 1.
"Cred că Vettel şi-a îmbunătăţit în mod impresionant performanţele şi a crescut fără să comită greşeli. A fost foarte concentrat şi foarte agresiv. Când câştigi patru titluri înseamnă că ai avut un sezon grozav, chiar dacă este important să ai un monopost grozav, aşa că îi transmit felicitări", a mai precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu