luni, 28 octombrie 2013

Vettel este laudat de doi fosti mari campioni ai Formulei 1 !

Germanul Sebastian Vettel a intrat duminică în clubul select al piloţilor care au castigat patru titluri mondiale în Formula 1. În istoria de peste 60 de ani a competiţie, doar trei piloţi au mai realizat o asemenea performanţă, Juan Manuel Fangio, Alain Prost şi Michael Schumacher, ultimul fiind singurul care a obţinut patru trofee consecutiv.
Vettel


Germanul, retras anul trecut din activitate după trei sezoane petrecute la Mercedes, l-a lăudat pe conaţionalul său pentru performanţa obţinută.
"Un mare compliment şi multe felicitări lui Vettel. A fost o performanţă grozavă din partea lui şi din partea echipei, un an bun, merită cu adevărat acest al patrulea titlu", a declarat el pe site-ul său oficial.
  La rândul său, Prost a lăudat nu numai performanţele germanului, ci şi modul în care lucrează cu echipa şi anticipează că germanul va mai câştiga titluri în anii următori. "Sunt încântat să-l văd pe Vettel câştigând titlul. Este un pilot grozav şi a avut câteva victorii de mare clasă în acest an. Poţi observa că este metodic în abordare, construieşte o echipă puternică în jurul său care este 100% motivată pentru succes şi se concentrează complet pe rezultatul final. Este un mare campion şi nu cred că acest titlu va fi ultimul. Are o echipă bună în jurul lui, stabilitate în echipa tehnică şi cu Renault şi este suficient de tânăr pentru a urma noi provocări. Sunt mulţumit să văd că mi-a egalat cele patru titluri. Îi doresc toate cele bune pentru a continua să câştige şi altele", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu