miercuri, 30 octombrie 2013

Auto Motor und Sport : Maldonado il va inlocui pe Raikkonen din 2014 !

Lotus a anunţat cu ocazia Marelui Premiu al Indiei de la finalul săptămânii trecute că l-a ales deja pe Nico Hulkenberg ca succesor al lui Kimi Raikkonen. În condiţiile în care germanul nu are sponsori care să contribuie la bugetul echipei, semnarea contractului va depinde de încheierea unui partneriat cu grupul de investitori Quantum Motorsport.
Lotus


Şeful Eric Boullier a avertizat marţi că Lotus riscă să-l piardă pe german din cauza greutăţii cu care se desfăşoară negocierile, iar publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine în ediţia de miercuri că discuţiile dintre cele două părţi au eşuat.
Potrivit sursei citate, în condiţiile unui buget limitat, Lotus nu va avea altă opţiune decât să semneze cu Pastor Maldonado, care are avantajul unui pachet financiar de 35 de milioane de euro anual din partea PDVSA, compania petrolieră de stat din Venezuela.
În prezent, Maldonado poartă negocieri cu Williams pentru rezilierea contractului scadent la finalul anului 2015, iar echipa britanică are deja o soluţie pentru înlocuirea să în persoana lui Felipe Massa, care poate aduce şi bani prin intermediul sponsorului Petrobras.
Cel mai şifonat din această situaţie va ieşi Hulkenberg. Considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, germanul plăteşte tribut lipsei de sponsori, iar una dintre puţinele sale opţiuni în cazul unui eşec în negocieri cu Lotus este fosta sa echipă Force India, în cazul în care nu-şi va prelungi contractul cu Sauber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu