joi, 12 septembrie 2013

Schumacher : "Singura soluţie pentru ca Vettel să evite pe viitor astfel de atitudini nesportive este să concureze pentru Ferrari" !

Victoria obţinută de Sebastian Vettel în Marele Premiu al Italiei a atras numeroase fluierături din partea spectatorilor, în condiţiile în care echipa favorită a localnicilor este Ferrari.
Schumacher


O astfel de atitudine era rar întâlnită în lumea Formulei 1, însă Michael Schumacher îi înţelege pe fanii italieni şi spune că aceştia sunt foarte moţionali când vine vorba despre Ferrari. În opinia septuplului campion mondial, singura soluţie pentru ca Vettel să evite pe viitor astfel de atitudini nesportive este să concureze pentru Căluţul Cabrat.
"Nici pe mine nu m-au plăcut la început. Pentru asta, trebuie să porţi combinezonul roşu. Fanii italieni respectă performanţele lui Vettel, dar nu sunt întotdeauna capabili să reacţioneze diferit din punct de vedere emoţional", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.
Nemulţumit de atitudinea fanilor a fost şi Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, care a admis că aceştia ar fi trebuit să evite o astfel de atitudine. "Mulţumesc fanilor care au fost fantastici, dar ar fi putut face asta fără să-l huiduie pe Vettel", a precizat italianul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu