duminică, 15 septembrie 2013

Lotus : "Favoriţi la un loc in echipa sunt Felipe Massa şi Nico Hulkenberg" !

Rezultatele bune înregistrate în prima parte a sezonului înainte ca Mercedes să remedieze problemele cu pneurile determinaseră Lotus să spere la locul doi în clasamentul constructorilor.
Echipa britanică s-a văzut însă nevoită să-şi revizuiască obiectivele în urma rezultatelor modeste înregistrate în ultimele două curse, în care a obţinut doar opt puncte prin Romain Grosjean. Şeful Eric Boullier admite că singura speranţă este acum locul trei, ocupat în prezent de Mercedes şi de care îi separă 54 de puncte.
Lotus


"Mai avem şapte curse şi obiectivul este să le oferim ambilor piloţi cel mai bun monopost posibil. Lupta continuă şi vom continua să forţăm pentru a îmbunătăţi comparativ cu sezonul precedent prin locul trei în clasamentul constructorilor", a declarat francezul.
Iniţial, Lotus a anunţat că nu se va grăbi în luarea unei decizii cu privire la înlocuitorul lui Raikkonen, însă Boullier admite că are nevoie de o decizie rapidă. Favoriţi la acest loc sunt Felipe Massa şi Nico Hulkenberg. "În prezent suntem în discuţii cu câţiva piloţi şi vom lua o decizie în scurt timp. Suntem în poziţia privilegiată de a fi cea mai bună echipă de pe grilă cu un loc disponibil, aşa că nu ne grăbim să anunţăm ceva fără să stabilim ce va fi mai bine pentru echipa noastră şi pentru viitor", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu