marți, 10 septembrie 2013

Red Bull : " Era dificil de gestionat campionatul daca se semna cu Alonso sau Raikkonen " !

 Red Bull Racing a negociat cu Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso pentru sezonul 2014, însă în cele din urmă echipa a ales să-l înlocuiască pe Mark Webber cu mai tanarul Daniel Ricciardo.
Consultantul Helmut Marko a dezvăluit că principalul obstacol în semnarea unui contract cu Raikkonen sau Alonso a fost relaţia pe care aceştia ar fi avut-o cu Sebastian Vettel, considerat pilotul numărul 1 al triplei campioane mondiale.
Red Bull


"Nu ar fi uşor să gestionăm o relaţie între doi piloţi precum Vettel şi Raikkonen. Fiecare dintre ei ar fi avut obligaţia să fie cel mai bun. În plus, nu am lucrat niciodată cu Alonso, iar astfel de combinaţii necesită cunoaşterea caracterului celor doi piloţi. Cu unii este posibil să lucrezi, cu alţii nu. Din ceea ce am văzut la Alonso, ne-am gândit că nu există nicio cale de a gestiona relaţia", a declarat el. În acest context, Marko consideră că Ferrari este în pericol să aibă probleme interne dacă va alege să-l înlocuiască pe Felipe Massa cu Raikkonen.
"Dacă funcţionează, atunci titlul constructorilor va fi mai greu de câştigat pentru noi. Sau s-ar putea sfaşia între ei. Rămâne de văzut", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu