marți, 3 septembrie 2013

Mercedes GP aduce imbunatatiri la Monza !

 Echipele utilizează de regulă un pachet aerodinamic unic în cursele de la Spa-Francorhamps şi Monza, prin prisma configuraţiilor circuitelor, însă Mercedes a decis să renunţe la această tradiţie.
În urma performanţelor relativ modeste din Belgia, acolo unde Lewis Hamilton a terminat doar pe locul
 Mercedes

fără să conteze în lupta pentru victorie deşi a plecat din pole position, echipa germană a decis să modifice pachetul aerodinamic în perspectiva Marelui Premiu al Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
  “La Monza vom utiliza o versiune rafinată a pachetului pentru forţa de apăsare scăzută introdus la Spa. Sperăm să vedem o îmbunătăţire a ritmului de cursă după lecţiile învăţate pe parcursul weekendului din Belgia”, a declarat Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes. Ross Brawn, şeful echipei, a admis însă ca Mercedes nu a înţeles încă exact motivele pentru care pachetul utilizat la Spa-Francorcorchamps nu a dat rezultatele anticipate.
“Pachetul aerodinamic a făcut cu siguranţă ceea ce trebuia să facă, dar nu am fost foarte buni în primul sector, iar performanţa în virajul Eau Rouge a fost slabă. Totuşi, monopostul nostru a avut o aderenţă bună în celelalte viraje rapide, ceea ce a fost un pic ciudat”, a precizat britanicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu