luni, 19 august 2013

Sport Bild : "Ricciardo il va inlocui pe Webber " !

Revista germană Sport Bild susţine că Red Bull Racing a luat o decizie finală cu privire la linia de piloţi pe care o va aborda în sezonul 2014.
Potrivit sursei citate, noul coechipier al lui Sebastian Vettel va fi Daniel Ricciardo, deşi Kimi Raikkonen era considerat principalul favorit să obţină acest post.
 Red Bull l-a ales pe Ricciardo


Un anunţ oficial pe marginea acestui subiect ar urma să fie făcut cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni. Oficialii Red Bull Racing au refuzat să comenteze informaţiile, însă consultantul Helmut Marko a admis că un anunţ va fi făcut la Spa-Francorchamps. "Din păcate, nu pot să spun mai mult decât că vom face un anunţ la Spa", a precizat el.
  Speculaţiile lansate de publicaţia germană vin la numai câteva zile după ce finlandezii de la Ilta-Sanomat au relatat că Raikkonen va concura pentru Scuderia Ferrari în sezonul 2014 în locul lui Felipe Massa. Revenirea finlandezului la echipa pentru care a obţinut un titlu mondial în 2007 nu are însă la baza nicio fundaţie solidă, potrivit unui purtător de cuvânt al Scuderiei. "În acest moment nu ne gândim deloc la situaţia de pe piaţa piloţilor. Piloţii nu reprezintă o problemă pentru noi chiar dacă l-am schimba pe Massa", a precizat el citat de postul britanic de televiziune BBC.
Anterior, presa internaţională a speculat că Massa ar putea fi înlocuit de Nico Hulkenberg (Sauber), Paul di Resta (Force India), Adrian Sutil (Force India) sau chiar Jules Bianchi (Marussia).
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu