luni, 5 august 2013

Montezemolo : "Datorita testelor ilegale , Mecedes castiga curse acum " !

Luca di Montezemolo a lansat un atac la adresa rivalilor de la Mercedes după ce echipa germană a reuşit să devanseze Scuderia Ferrari în clasamentul constructorilor.
Preşedintele Ferrari susţine că testul ilegal facut de Mercedes GP cu pneurile Pirelli a ajutat echipa să progreseze semnificativ şi îşi bazează afirmaţia pe cele trei victorii obţinute de Nico Rosberg şi Lewis Hamilton în ultimele cinci curse.
Ferrari


"Beneficiile obţinute de echipa care a efectuat un test secret şi interzis sunt văzute de toată lumea. Înainte de test nu a câştigat nici măcar un Mare premiu (n.r - în 2013), iar după test a câştigat trei dintre cele cinci curse. Aceste incidente serioase afectează credibilitatea Formulei 1 şi alterează campionatul", a declarat italianul în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei Corriere della Sera.
  Pe de altă parte, Montezemolo salută decizia FIA de a reintroduce testele în timpul sezonului, echipele urmând să beneficieze anul viitor de patru sesiuni de câte două zile ce vor avea loc după anumite curse europene. "În sfârşit vom avea din nou teste şi nu farsa pe care am văzut-o în acest an cu o echipă care testează ilegal şi care nici măcar nu plăteşte penalizarea corectă pentru asta. În acest caz m-aş fi aşteptat la mai multă claritate şi curaj din partea FIA", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu