marți, 20 august 2013

Alonso : "In Belgia până acum nu am avut cu adevărat şansa de a lupta pentru victorie" !

Spaniolul Fernando Alonso nu a înregistrat performanţe majore în Marele Premiu al Belgiei, întrucât nu a obţinut nicio victorie şi a abandonat în cinci dintre cele nouă curse de la Spa-Francorchamps în care a luat startul.
Alonso


Pilotul Scuderiei Ferrari speră să spargă gheaţa la ediţia din acest an şi admite că pentru îndeplinirea acestui obiectiv trebuie să fie ferit de defecţiuni tehnice.
"M-am descurcat bine la ediţia din 2005 şi în Formula 3000, dar până acum nu am avut cu adevărat şansa de a lupta pentru victorie. Am abandonat des la Spa, de obicei din cauza ghinionului, a problemelor tehnice sau a greşelilor personale. Aşa că ar fi grozav să mă revanşez în acest an şi să recuperez toate aceste puncte pierdute", a declarat spaniolul. În ciuda palmaresului modest de la Spa-Francorchamps, Alonso este un fan declarat al circuitului prin prisma configuraţiei şi a mediului natural în care este amplasat.
"Este un circuit foarte special care generează adrenalină datorită diferenţelor de nivel şi a virajelor foarte rapide care fac ca experienţa pilotului să fie cu adevărat fantastică. Un tur la Spa este ca 20 de tururi pe orice alt circuit în privinţa entuziasmului şi a adrenalinei pe care le generează", a mai precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu